برای سفر به وان با خودروی شخصی چه هزینه هایی را باید پرداخت کنم؟
سفر با خودرو شخصی در بسیاری از موارد میتواند مناسب و اقتصادی باشد، اما باید تمام هزینهها از جمله هزینه بنزین، نگهداری و تعمیرات خودرو، بیمه، و هزینههای مربوط به پارکینگ و تاخیر در ترافیک را در نظر گرفت. سفر با خودرو به خصوص برای افرادی که میخواهند زمان بیشتری را در مکانهای مختلف صرف کنند، فعالیتهای خود را در طول سفر انجام دهند، و یا به دنبال انعطاف بیشتری در برنامهریزی خود باشند، مناسب است. همچنین برای افرادی که به سفرهای شهری یا مناطق دوردست بیشتر علاقه دارند، خودرو شخصی باید یک گزینه مناسب باشد. اما برای مسافرانی که به دنبال امکانات حملونقل عمومی مطمئن و ارزانتر هستند و یا دوست ندارند در محیط طبیعی و کوه و جنگل باشند، سفر با خودرو ممکن است گزینهی مناسبی نباشد. در این مقاله از مجله گردشگری میخواهیم هزینه های سفر با خودرو را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.
هزینه سفر خارجی با خودروی شخصی
به طور کلی می توان گفت که هزینه سفر خارجی با خودروی شخصی تان شامل موارد زیر است:
- هزینه دریافت کاپوتاژ و گواهینامه بین الملل
- هزینه دریافت پلاک ترانزیت
- بیمه
- عوارض خروج از کشور
- هزینه بنزین (هزینه سوخت در هر کشوری متفاوت خواهد بود)
مواردی مانند راحتی و آسایش، انعطاف پذیری، امنیت و ... باعث شده تا مردم دوست داشته باشند با خودروی شخصی مسافرت کنند.
1. راحتی و آسایش: با داشتن خودرو شخصی، افراد میتوانند بدون وابستگی به حمل و نقل عمومی و شرایط زمانی و مکانی مشخص، به راحتی و آسانی به مقصد مورد نظر خود برسند.
2. انعطافپذیری: میتوانند به راحتی تصمیم بگیرید که چه زمانی و به کجا بروید، و همچنین در طول مسیر خود توقفهای مختلفی داشته باشید.
3. داشتن حریم خصوصی بیشتر: با داشتن خودرو شخصی، افراد میتوانند خود را از دیگران جدا کنند و مکانهای دلخواه خود را برای تفریح و استراحت انتخاب کنند.
4. امکان حمل بار و تجهیزات: سفر با ماشین به شما این امکان را میدهد که بارهای سنگین یا تجهیزات ضروری خود را تا مقصد منتقل کنید، که این امر با استفاده از حمل و نقل عمومی غیر ممکن است.
5. احساس امنیت: اگر با خودروی خودتان سفر می کنید، قطعا امنیت بیشتری در مسافرت به مناطق مختلف و ناشناخته خواهید داشت، زیرا میتوانید طی مسیر خود کنترل بیشتری داشته باشید و خود را از خطرات احتمالی محافظت کنید. برای دریافت مدارکی که ذکر کردیم، نیاز است تا مراحلی را چک بنمایید. در ادامه به تفکیک هر یک از این موارد را برای شما شرح خواهیم داد.
مراحل و هزینه دریافت کاپوتاژ و گواهینامه بین الملل
کاپوتاژ یک اصطلاح گمرکی است و ریشه فرانسوی دارد. از این واژه برای تجارت یا حملونقل کالا و مسافر در آبهای ساحلی یا حریم هوایی یا بین دو نقطه مرزی استفاده میشود. وقتی برای ماشین شخصی برگه کاپوتاژ میگیریم یعنی اجازه داریم با این برگه کالای خارجی وارد کنیم.
مدارک لازم برای کاپوتاژ خودرو شخصی:
شناسنامه مالکیت ماشین
برگ سبز خودرو سند و فاکتور فروش ماشین
سند کمپانی کارت ماشین اصل گواهینامه رانندگی معتبر جمهوری اسلامی ایران با اعتبار حداقل یک ماه و سه روز برای گواهینامه بینالمللی رانندگی یکساله و اعتبار حداقل سه سال برای دریافت گواهینامه رانندگی بینالمللی سهساله
بیمهنامه ماشین (بیمه شخص ثالث ایرانی و بیمه برگ سبز)
گواهینامه بینالمللی قبلی (اگر هنوز اعتبار دارد)
گذرنامه و کپی صفحه اول آن دارای شش ماه تاریخ انقضاء
چهار عدد عکس سه در چهار برای گواهینامه بینالمللی
بردن خود ماشین شخصی به نمایندگی
پس از دریافت برگه کاپوتاژ خودرو باید گواهی نامه بین المللی دریافت نمایید. برای گرفتن گواهینامه بین الملل باید IDP یا international driving permit تهیه نمایید. جهت دریافت کافی است به مراکز زیر بروید:
- سازمان اصلی جهانگردی و اتومبیلرانی
- نمایندگیهای صدور گواهینامه بینالمللی در تهران
مراحل و هزینه دریافت پلاک ترانزیت
برای گرفتن پلاک ترانزیت (بین المللی) باید سه مرحله زیر را طی نمایید. کاپوتاژ کردن خودرو دریافت گواهینامه بینالمللی گرفتن پلاک بینالمللی مدارکی که نیاز دارید: برگ سبز خودرو سند خودرو کارت ماشین گواهینامه ملی بیمهنامه خودرو عکس ۳ * ۴ گذرنامه به همراه خودروی شخصی
هزینه و قوانین بیمه جهت خروج خودرو از داخل کشور
بیمه خودرو بینالمللی در اصطلاحات عموم افراد با نام کارت سبز خودرو مطرح میشود و نوعی بیمه شخص ثالث در سطح بین المللی است. بیمه بین المللی خودرو برای افرادی که قصد بردن اتومبیل خود را به کشور دیگری دارند، الزامی است. رانندگانی که به طور موقت قصد عبور و تردد در کشورهای مشخص در منطقه جغرافیایی خاصی را دارند، باید این بیمه را تهیه کنند. کارت سبز خودرو در صورت بروز تصادف یا در صورت نیاز در مرزها یا داخل کشورهای عضو به جبران خسارتها میپردازد. در حالت عادی افراد در داخل کشور بعد از تهیه بیمهنامه ماشین، یک کارت بیمه خودرو دریافت میکنند. این کارت بیمه مختص همان کشور است و در صورت استفاده از خودرو در یک کشور دیگر باید بیمه خودرو بینالملل را تهیه کرد.
عوارض خروج از کشور
عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۲ برای سفر عادی اول ۴۰۰ هزار تومان و برای سفرهای عادی دوم و سوم، به ترتیب مبلغ ۶۰۰ هزار تومان و ۸۰۰ هزار تومان است.
هزینه سوخت بنزین در کشور های همسایه
قیمت بنزین در کشور مقصد ممکن است بسیار متفاوت تر از آن چیزی باشد که تصور میکنید. برای مثال هر لیتر بنزین در عراق ۵۷ سنت و در جمهوری آذربایجان ۵۸ سنت قیمت دارد که حدود ۲۰ برابر قیمت آن در ایران است. در امارات هر لیتر بنزین ۲۵ برابر گرانتر از ایران است و در ترکیه هر لیتر بنزین ۱ دلار و ۱۶.۹ سنت قیمت دارد که ۴۰ برابر قیمت بنزین در ایران است. پس حواستان باشد، با توجه به مقصدی که انتخاب میکنید هزینه های شما نیز چند برابر می شود.
بهترین شرایط سفر تور های زمینی به وان با اتوبوس VIP
انتخاب و رزرو بهترین تور سفر به وان با توجه به سلیقه شما. برای اینکه بهترین و راحت ترین انتخاب را داشته باشید، ما طیف وسیعی از گزینه های سفر را در تاریخ های متفاوت در اختیار شما قرار داده ایم. جهت رزرواسیون همین حالا با کارشناسان ما در آژانس گشت رویایی نماس حاص نمایید. شماره تماس: 02634109
تور زمینی وان با بهترین شرایط پرداخت
قیمت تور وان با توجه به نوع پرواز، زمان رفت و برگشت و هتلی که انتخاب می کنید، متغیر است. آژانس گشت رویایی کارگذار و ارائه دهنده بهترین خدمات برای سفر های خارجی و داخلی است.
وبسایت ما: www.gashteroyayi.com