فستیوال شکر بایرامی در ترکیه Şeker Bayramı
فستیوال جشن شکر در ترکیه
اهمیت جشن عید فطر (شکر بایرامی) در فرهنگی ترکیه.
ارتباط بین جشن شکر و ماه رمضان
غذاهایی که در جشن شکر پخته می شود:
گولاچ: گولاچ که با لایههایی از ورقههای شیرینی به نام "yalancı yufka" درست میشود، شربتی بر پایه شیر معمولاً در طول جشنواره بایرام سرو میشود. برای تهیه گولاچ، ورقههای یوفکا را در شیر گرم و شکر خیس میکنند، سپس با پسته خرد شده و/یا گردو میپوشانند. سپس دسر را به مدت چند ساعت یا یک شب در یخچال خنک می کنیم تا شیرینی مخلوط شیر را به خود جذب کرده و نرم شود. در نهایت، گولاچ را به طور سنتی با دانه های انار تزیین می کنند و سرد سرو می کنند.
باقلوای ترکی: باقلوای ترکی که از لایه های خمیر فیلو درست می شود، با پسته یا گردو پر می شود و با شربت شکر یا عسل شیرین می شود. چند ورقه روی هم چیده شده و بین آنها آجیل خرد شده قرار گرفته است. سپس باقلوا را می پزیم تا قهوه ای طلایی و ترد شود و شربت شکر و آب در حال جوش را روی آن می ریزند و اجازه می دهیم بین لایه های شیرینی و آجیل خیس بخورد.
شیرینی ترکی: شیرینی ترکی که با نام لوکوم نیز شناخته می شود، شیرینی شیرینی است که منشا آن ترکیه است و اکنون در سراسر جهان رواج یافته است. شکر و نشاسته ذرت را با آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر حل شود و غلیظ شود. پس از سفت شدن، لذیذ ترکی را به مکعب های کوچک برش می زنند، با نشاسته ذرت بیشتری برای جلوگیری از چسبیدن آن ها به هم می پاشند و گاهی اوقات با پودر قند یا تکه های نارگیل می پوشانند. نتیجه یک آب نبات شیرین، جویدنی و معطر است که اغلب با چای یا قهوه میل می شود.
ریوانی: برای تهیه ریوانی، آرد سمولینا را با شکر، تخم مرغ و ماست یا شیر مخلوط می کنند تا خمیر یکدستی به دست آید. سپس مخلوط را در یک ظرف پخت چرب شده ریخته و در فر می پزیم تا قهوه ای طلایی شود. در حالی که ریوانی در حال پخت است، شربت با جوشاندن شکر و آب تهیه می شود. آب لیمو برای طعم اضافه می شود. روی آن را با مغزهای خرد شده یا تکه های نارگیل می ریزند. کونوفه: کونیفه (همچنین با املای künefe یا کنافه) یک دسر محبوب ترکی است که از خمیر فیلو خرد شده (کادایف) پر شده با پنیر درست میشود، پخته میشود تا ترد شود و سپس در شربتی شیرین با طعم گلاب خیس میشود. برای تهیه کونیفه، خمیر فیلو رنده شده را با کره یا روغن ذوب شده مخلوط کرده و در یک ظرف پخت می ریزند. یک لایه پنیر خرد شده روی لایه خمیر فیلو اضافه می کنیم و یک لایه دیگر از خمیر رنده شده اضافه می کنیم تا روی پنیر را بپوشاند. کونیفه پخته می شود تا قهوه ای طلایی و ترد شود. شربت با جوشاندن شکر، آب و گلاب تهیه می شود. بلافاصله روی دسر ریخته می شود و سپس به صورت گرم با خامه لخته شده یا بستنی سرو می شود.
رزرو تورهای وان از طریق آژانس گشت رویایی
بهترین تورهای ترکیه با توجه به سلیقه هر شخصی متفاوت است. برای مثال برای شخصی هتل در اولویت است در صورتی که ممکن است برای شخص دیگر نوع پرواز در اولویت باشد. برای اینکه بهترین و راحت ترین انتخاب را داشته باشید، ما طیف وسیعی از گزینه های سفر را در تاریخ های متفاوت در اختیار شما قرار داده ایم. کارشناسان ما، به صورت رایگان اطلاعات سفر را در اختیار شما قرار می دهند. جهت کسب اطلاعات همین حالا تماس بگیرید. شماره تماس :34109-026