آژانس مسافرتی گشت رویایی صدفشرکت گشت رویایی برگزار کننده تورهای اقساطی 12 ماهه در تمامی مسیرها..
از من بپرسید!
کد امنیتی
gashtroyaee

مکان های دیدنی دریاچه وان

نویسنده : تیم تولید محتوا گشت رویایی

وان، جواهری در قلب ترکیه، یکی از جاذبه های بی نظیر برای هر گردشگردی است. ترکیب مناظر طبیعی خیره کننده، تاریخ غنی و فرهنگ متنوع، توجه مسافران را به خود جلب کرده است.

این شهر زیبا با ساختارهای معماری متفاوت و باغ ها، فضای آرامشبخش و روحانی را به خود بخشیده است. خیابان های پشت سر هم و خانه های سنتی با حیاط های داخلی آنها، شما را محسور می کند.

شهر وان، یکی از شهرهای قدیمی و تاریخی ترکیه است و در ساحل شرقی دریاچه وان در استان وان قرار دارد. این شهر، دارای قدمتی بسیار طولانی است و جاذبه‌های طبیعی و تاریخی متعددی را در خود جای داده‌است.

صخره وان و قلعه باستانی از جمله مکان‌هایی هستند که به تاریخ پادشاهی اورارتو مربوط می‌شوند.

شهر مدرن وان، در فاصله 5 کیلومتری از ساحل دریاچه وان قرار گرفته است و با بلوارها و خیابان‌های زیبا و دیدنی خود، گردشگران بسیاری را به سمت خود جذب می‌کند. بسیاری از ایرانیان نیز به دلیل نزدیکی وان به مرزهای ایران، این شهر را به‌عنوان مقصدی برای سفرهای تفریحی خود انتخاب می‌کنند.

شهر وان، ترکیبی از سنت و مدرنیته است و به عنوان پایتخت صبحانه ترکیه شناخته می‌شود. صبحانه یکی از وعده‌های مهم و محبوب در فرهنگ ترک‌ها است و در این شهر، صبحانه گاهی ممکن است ساعت‌ها طول بکشد. خانواده‌ها و دوستان در اطراف میز جمع شده و در گفت‌وگویی دلچسب شرکت می‌کنند.

صبحانه‌های متنوع و خاص وان، سنتی‌های قدیمی را با هم آمیخته است. همچنین، خیابانی به نام Kahvaltıcılar Çarşısı وجود دارد که رستوران‌های بسیاری در آن قرار گرفته‌اند و مردم محلی و گردشگران در آنجا از صرف صبحانه‌های خوشمزه و متفاوت وان لذت می‌برند.

بنابراین، اگر سفری به وان برنامه‌ریزی کرده‌اید، بهتر است از این فرصت برای تجربه صبحانه‌های خوشمزه وان استفاده کنید.

دریاچه وان ترکیه

دریاچه وان در شمال شرقی ترکیه قرار دارد.

این دریاچه در استان وان واقع شده و منطقه‌ای بین شهرهای تاتوان و احلات را فرا گرفته است. با طول ۸۰ کیلومتر و عرض ۱۱۹ کیلومتر، خط ساحل دریاچه به طول ۴۳۰ کیلومتر امتداد دارد.

بخش غربی دریاچه عمیق ترین حالت را داراست، عمق آن بیش از ۴۰۰ متر است، و تا شمال غربی شهر تاتوان و جنوب شهر احلات امتداد دارد.

قسمت شمال شرقی دریاچه، عمق کمتری دارد. دریاچه شامل جزیره های زیبا و جذابی است که در ادامه به معرفی هر کدام از آن ها خواهیم پرداخت.

کلیسای آلتینساج (Altinsaç Kİlİsesİ)

کلیسای آلتینساج یا به عبارتی دیگر کلیسای سنت ماری (St. Mary Church) یکی از جاذبه های گردشگری فراموش نشدنی در شهر آلتینساج در ترکیه است. این کلیسا با طراحی هنری ابتکاری و بازسازی قدیمی توجه هر گردشگری را به خود جلب می کند.

با توجه به زیبایی و سنتی بودن کلیسا، این بنا به یاد ماندنی در ذهن هر بازدیدکننده خواهد ماند. کلیسای آلتینساج یکی از آثار معماری بارز در ترکیه است و به طور عمده در قرن 17 میلادی ساخته شده است. این بنا، با استفاده از سنگ های متنوع طبقاتی وزنی برجستگی به بی حد و مرز بزرگی همچون آرمانی خلق شده است.

دیدن کلیسای آلتینساج تجربه ای هنری است که به همراه شناخت بهتر از تاریخ و فرهنگ منطقه، لذت بخش خواهد بود. باغ های زیبا و آرامش بخش اطراف کلیسا نیز از جاذبه های گردشگری این منطقه است. از بالای کلیسا می توان از منظره ای تماشایی از شهر بهره برد.

همچنین، کلیسای آلتینساج در طول تاریخ به یک موزه با ارزش تبدیل شده است که می توان به نمونه های منحصر به فرد کاشی هایی که باستان شناسان در حفاری های خود پیدا کرده اند، اشاره کرد.

از جاذبه های دیگر گردشگری نزدیک به کلیسا می توان به قدیمی ترین بازار شهر، امپراطوری خانه تیریچین و شلوار (Tiriçin ve Şalvar Evi)، تپه آتشفشانی چلیکتی (Çeçlitıpı) و موزه های مختلفی اشاره کرد.

به طور کلی، دیدن کلیسای آلتینساج به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری برتر منطقه ، یک تجربه استثنایی خواهد بود.

گورستان گواش (Gevaş Cemetery)

یکی از جاذبه های تاریخی مهم در شرق ترکیه است. این گورستان در شهرستان گواش واقع شده و با تماشای مناظر زیبای آن ، بازدیدکنندگان را به گذشته ای عمیق و تاریخی می برد.

مهم ترین ویژگی گورستان گواش، قبرهای نمادین و زیبا در آن است که به شکل تخته سنگ یا صفحه سیاه طراحی شده اند و بر روی آنها تصاویری از بهشت و جهنم نقاشی شده است.

جاذبه هایی که باعث می شود به گورستان گواش سفر کنید عبارتند از:

صحنه های بی نظیر: مناظر طبیعی پیرامون گورستان گواش با نمایی سبز و زیبا از کوهستان ها، دریاچه وان و روستاهای اطراف به بازدیدکنندگان شگفت زده می کند.

معماری و طراحی قبرها: قبرهای گواش با طراحی خاص و نمادین خود، هنرمندان و بازدید کنندگان را جذب می کنند. این قبرها غنی از نمادهای دینی، تزئینات هنری و نقوش بسیار زیبا هستند.

تاریخ و فرهنگ: بازدید از گورستان گواش می تواند به شما اطلاعات فراوانی درباره تاریخ، فرهنگ و سنت های مردمان شرق ترکیه بدهد. این مکان تاریخی به عنوان میراث جهانی توسط سازمان UNESCO رتبه بندی شده است.

مکان مذهبی: از آنجایی که گورستان گواش حاوی قبرهای دینی است، برای بازدیدکنندگان مذهبی نقش مهمی دارد. مردم برخی اعتقادات مربوط به قبرها و قربانی ها را دارند و برای انجام نماز و عبادت به این مکان می آیند.

در کل، گورستان گواش با ترکیبی از مناظر طبیعی خیره کننده، طراحی هنری قبرها و ارزش تاریخی و فرهنگی خود، جاذبه ای منحصر به فرد برای بازدیدکنندگان است. این مکان زیبا و آرام برای هر کسی که به تاریخ و فرهنگ علاقه دارد، توصیه می شود.

شهر تاریخی احلات (Ahlat şehri)

شهر تاریخی احلات در استان وان در شمال شرقی ترکیه قرار دارد. این شهر دارای تاریخ و فرهنگ غنی است و دارای جاذبه های گردشگری بسیار زیادی می باشد. احلات قدمتی بیش از 2000 سال دارد و در گذشته میزبان امپراتوری آراچوسید های ایلخانی بوده است.

بازدید از بناهای تاریخی مورد توجهی است که باستان شناسان و گردشگران را به خود جذب می کند. مثلاً مسجد ییلدیز کاپیسی در شهر احلات وجود دارد که در سال 1299 توسط سلجوقیان ساخته شده است. این مسجد دارای معماری بسیار زیبا است و قسمت های مختلفی از آن مانند مناره، باب مسجد و صحن مسجد همچنین جذابیت های خاصی دارد.

دیگر جاذبه های گردشگری احلات شامل مجموعه ضریح معرفان جلیلی، ضریح عموي مرعش و مجموعه عموي قرطفه بوده است. این ضریح ها محلی برای عبادت و زیارت می باشند و اربابان صالحی را در بر می گیرند که در تاریخ مذهبی مسلمانان تأثیر گذاشته اند.

فاصله دریاچه تا شهر چقدر است؟

فاصله دریاچه وان تا شهر وان در حدود 15 کیلومتر است.

چگونه به دریاچه وان برویم - راهنمای سفر زمینی به شهر زیبای وان

اگر شما هم به دنبال سفر زمینی به شهر وان در ترکیه هستید، گزینه‌ی بهتری از گذر از مرز رازی وجود ندارد. این مرز، که توسط مردم ترکیه به نام کاپیکوی معروف است، در شهرستان خوی قرار دارد و فاصله‌ی آن تا شهر وان حدود ۱۰۰ کیلومتر است. این فاصله، دلیل اصلی محبوبیت این مرز برای سفر زمینی به وان است. مرز رازی، از ساعت ۹:۰۰ صبح تا ۱۷:۰۰ بعد از ظهر آماده پذیرش سفرهای شما می‌باشد.

علاوه بر مرز رازی، می‌توانید از مرز‌های دیگری نیز برای سفر زمینی به ترکیه استفاده کنید، همچون مرز بازرگان و مرز سرو. مرز بازرگان، بعد از مرز رازی، برای رفتن به ترکیه بسیار پرطرفدار است. ترمینال‌های این مرز در شهر ماکو قرار دارند که در شمال آذربایجان غربی قرار دارد. پس از تردد از این مرز، می‌توانید از شهر ترابزون مرکزی عبور کنید و به سمت شهر وان هدایت شوید.

مرز سرو نیز در شهر سرو واقع شده است و در آذربایجان غربی قرار دارد. فاصله شهر ترابزون از مرز بازرگان، حدود ۵۷۵ کیلومتر و فاصله این شهر از مرز سرو حدود ۷۸۴ کیلومتر است.

بنابراین، برای سفر به وان با اتوبوس از تهران، شما نیاز به حدود ۱۲ تا ۱۵ ساعت زمان دارید. این مسیر شامل گذشت از مرز رازی و شهر ترابزون است. توصیه می‌شود قبل از هر سفری، از طریقات و نقاط تردد راه‌ها با دقت و با توجه به وضعیت جغرافیایی و زمان آن طرح ریزی و برنامه ریزی کنید.

فاصله تهران تا وان

شهر وان که در شرق ترکیه قرار دارد، دارای مساحتی برابر با ۱,۹۳۸ کیلومتر مربع است. بیشتر کُردهای ترکیه در این شهر ساکن هستند. فاصله تهران تا وان حدوداً 2278 کیلومتر است که معادل ۱۱ ساعت سفر است. البته به جز دو تا سه ساعتی که در گمرک برای بازرسی صورت می‌گیرد. برای رسیدن به شهر وان می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

1) قطار: می توانید تا اردبیل با قطار سفر کنید و سپس با اتوبوس وان را به مقصد برید.

2) هواپیما: می توانید پروازی مستقیم از تهران به وان رزرو کنید. این روش سریعتر و راحت تر است اما هزینه بیشتری نیاز دارد.

3) اتوبوس: می توانید از تهران به وان با اتوبوس مسافرت کنید. این روش زمان بیشتری را در بر می گیرد اما درصد زیادی از مسافران از این روش استفاده می کنند.

4) خودرو: می توانید با خودرو خود از تهران به وان سفر کنید. این روش ممکن است طولانی تر و خسته کننده تر باشد اما آزادی و انعطاف بیشتری را به شما می دهد. قبل از سفر بهتر است مسیر و نقشه های رانندگی را مورد بررسی قرار دهید.

نزدیک ترین هتل ها به دریاچه وان

هتل الیت ورد وان

دبل تری بای هیلتون

هتل ساردور

هتل دیمت پارک

هتل گزگینفست وان

هتل تامارا

gashteroyayi.com

ثبت دیدگاه
نظرات کاربران